Тиждень соціальної та психологічної підтримки



Тиждень соціальної та психологічної підтримки проводився з 27.02.2017 р. по 03.03.2017 р. в рамках співпраці практичного психолога Косач О.В. та соціального педагога Лавренко Т.В. На кожен день був план роботи.
В понеділок відбулось відкриття тижня. В цей день було оформлено інформаційно-просвітницький стенд, діяла «Скринька довіри». Провели акцію «Афоризми».

У вівторок з учнями 2-4 класів проведено акцію-ланцюжок «Добра справа», в ході якої школярі повинні були написати та проговорити гарні справи, які вони робили останнім часом. Також з метою визначення емоційного стану першокласників було підготовлено подарунок для учнів «Термометр мого настрою» (плакат зі смайлами та сигнальними картками).

В середу було оформлено виставку малюнків учнів 5-7 класів «Створи соціальну рекламу сам», в холі школи проведено перерву соціальної реклами, в ході якої підлітки мали змогу переглянути відео про шкідливі звички, здоровий спосіб життя, ґендерну рівність та профілактику насилля.

В четвер для учнів 11 класів відбувся відеолекторій з попередження торгівлі людьми «Станція призначення – життя». З семикласниками проведено тренінгове заняття «Ризик в Інтернеті».

В п’ятницю відбулась психологічна акція-квест «Скринька мудрості» для другокласників. Кожен клас отримав свій маршрут квесту, діти рухались за станціями «Навчання – світло» (проводила бібліотекар Ступак І.Ю.), «Ігрова» (відповідальна – педагог-організатор Колешко А.В.), «Скринька доброти» (практичний психолог Косач О.В.), «Художня» (соціальний педагог Лавренко Т.В.).

Таким чином, запланована робота була виконана, а учасники отримали позитивні емоції.

0 коммент.:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка

Робота з учнями

На платформі Blogger.

Сайт навчального закладу

Social Icons

Ласкаво запрошую до свого блогу!

Ласкаво запрошую до свого блогу!

Про мене

Лавренко Тетяна Володимирівна
Місце роботи: Городнянська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
Адреса навчального закладу: вул.Троїцька, 4, м. Городня, Чернігівська обл.
Посада: соціальний педагог
Освіта: вища, закінчила Чернігівський державний педагогічний університет ім.Т.Г.Шевченка, 2006 р.
Спеціальність: історія, соціальна педагогіка.
Кваліфікаційна категорія: перша.
    Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

    Загальна кількість переглядів сторінки


Recent Comments