«Діяльність психологічної служби у 2017-2018 н.р. та основні завдання на наступний»

https://osv.org.ua/rada/02147405/news/16-06-33-17-05-2018/

10 травня 2018 року на базі Городнянської районної гімназії з метою підведення підсумків роботи психологічної служби району за 2017-2018 н.р. було проведено засідання круглого столу на тему: «Діяльність психологічної служби у 2017-2018 н.р. та основні завдання на наступний».

На засіданні круглого столуметодист з психологічної службивисвітила питання: «Соціально-педагогічний та психологічний супровід учасників освітнього процесу в Новій українській школі» та підвела підсумки методичної роботи психологічної служби за 2017-2018 н.р. з проблеми: «Розвиток професійної компетентності практичних психологів та соціальних педагогів, як умова забезпечення ефективної та якісної соціально-психологічної допомоги».
Лавренко Тетяна Володимирівна, соціальний педагог Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 поділась досвідом роботи з проблеми: «Особливості організації Тижня соціально-психологічної підтримки у закладах загальної середньої освіти».
З метою формування навичок саморозуміння і самокритики, а також самоаналізу професійної діяльності методистом з психологічної служби Панасевич С.В. для практичних психологів та соціальних педагогів були проведені вправи «Комісійний магазин» та «Колесо професійної діяльності».
Також під час засідання круглого столу методистом було проведено анкетування практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти щодо організації методичної роботи у 2017-2018 н.р. та побажання на 2018-2019 н.р. які по можливості будуть враховані при плануванні роботи психологічної служби району у 2018-2019 н.р.
За інформацією методиста Панасевич С.В. 


 

0 коммент.:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка

Робота з учнями

На платформі Blogger.

Сайт навчального закладу

Social Icons

Ласкаво запрошую до свого блогу!

Ласкаво запрошую до свого блогу!

Про мене

Лавренко Тетяна Володимирівна
Місце роботи: Городнянська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
Адреса навчального закладу: вул.Троїцька, 4, м. Городня, Чернігівська обл.
Посада: соціальний педагог
Освіта: вища, закінчила Чернігівський державний педагогічний університет ім.Т.Г.Шевченка, 2006 р.
Спеціальність: історія, соціальна педагогіка.
Кваліфікаційна категорія: перша.
    Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

    Загальна кількість переглядів сторінки


Recent Comments